La Carta

Al cor de la Barceloneta

En el mateix passeig de joan de borbó, cantonada amb carrer de Sant Carles. Amb vistes a l'Aquarium, Maremagnum, Hotel W Barcelona i Port Esportiu.

Passeig de Joan de Borbó, 31
08003 Barceloneta, Barcelona

Telèfon: 93 221 40 03

Horari de cuina:

Horaris:
Cuina continuada de Dilluns a Diumenge de 12h a 00h.

Transports públics:

Metro: L4 Barceloneta.

Bus: 39, 45, 59, 64, D20, N8, V15.

Bus Turístic: Ruta vermella, parada Museu d'Història de Catalunya.

Bicing: Parades 31, 33, 38, 39, 41, 124.

Telfèric: Parada Torre de Sant Sebastià (Barceloneta).

GPS: 41° 22' 44.04" N - 2° 11' 16.8" E
Barceloneta

BARRI LA BARCELONETA:

Ens trobem en un dels punts amb més història i tradición de Barcelona. El barri mariner de la Barceloneta té forma de triangle. La platja per un costat, el Port Vell, Maremàgnum i l’Aquarium per un altre, i la ronda litoral per l’altre.

La ruta bé pot começar al Palau del Mar, un edificio de finals del segle XIX construit per albergar els Magatzems del Comerç. El 31 de maig de 1900 van finalitzar les obres, i a l’actualitat es troba el Museu d’Història de Catalunya. A la seva planta baixa acull diferents restaurants que miren al port ple de vaixells esportius.

La ruta continua pel passeig de Joan de Borbó, conegut per la gent del barri com Passeig Nacional.

La barceloneta

El Passeig compta amb innumerables restaurants que ofereixen paella, gambes, peixos i sangria. Abans d’arribar a la platja trobem TOC DE MAR, en el número 31, i que rápidamente es va donar a conéixer per ser diferent. A més de mantindre a la seva carta l’esperit mariner de la Barceloneta, va ser el pioner en apostar per les TAPES, els bons VINS, el bon CAVA, els CARGOLS, i la CARN de Galícia.